Kafkabrigade zoekt stagiair(e)

2 nov.

Voor een kritische en zelfstandige denker, die zowel oog heeft voor kwaliteit en afwerking als het vermogen om te reflecteren:

De Kafkabrigade is een not-for-profit organisatie met als doel het beter laten functioneren van publieke organisaties. Daartoe heeft de Brigade een onderzoeks- en interventiemethode ontwikkeld voor het opsporen en oplossen van onnodige bureaucratie. In de methode van de Kafkabrigade staat het perspectief van de burger centraal. De Kafkabrigade voert zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek uit. Ook ontwikkelt de Kafkabrigade trainingen, workshops en reflectiesessies voor professionals in de publieke sector.

De functie
We zijn op zoek naar een stagiair(e) die ons vaste team kan versterken. De stagiair(e) werkt mee aan projecten van de Kafkabrigade. Taken die daarbij horen zijn voorbereiding en verslaglegging van interviews en deelname aan projectoverleg. Ook ben je betrokken bij het analyseren van data uit kwantitatief onderzoek (de Kafkathermometer).

De kandidaat

Wij zoeken iemand die zoveel mogelijk van onderstaande kenmerken heeft:

  • Zelfstandige houding en goed analytisch vermogen;
  • Affiniteit met sturings- en organisatievraagstukken;
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden;
  • Kennis van statistiek;
  • Minimale beschikbaarheid van 3 dagen per week.

Het aanbod
De Kafkabrigade is een compacte, dynamische organisatie gevestigd in het centrum van Den Haag. In de twaalf jaar van haar bestaan heeft de organisatie een goede naam en een groot netwerk opgebouwd in binnen- en buitenland. De ambitie is om bij te dragen aan verbetering van de publieke sector door steeds nieuwe interventies te plegen en methoden te ontwikkelen. De stagiair(e) ontvangt een stagevergoeding.

Geïnteresseerden kunnen een CV en een motivatiebrief sturen naar Marit Lüschen (marit@kafkabrigade.nl). Reageren kan tot en met zondag 15 november 2015. Voor inhoudelijke vragen is Marit Lüschen telefonisch beschikbaar via 06-12820482.